Bagaimana ia berfungsi ?

Platform mesra pengguna , selamat serta inovatif.

Pembeli

Sama ada anda memerlukan reka bentuk logo untuk blog anda, atau memerlukan video yang akan membantu anda memperkenalkan syarikat anda kepada pelanggan yang berpotensi, anda berada di tempat yang betul. Untuk segala-galanya yang anda tidak tahu untuk melakukannya sendiri, atau anda hanya tidak mempunyai masa,disinilah anda boleh cari.
1. Cari perkhidmatan yang anda perlukan

1. Cari perkhidmatan yang anda perlukan

Bandingkan harga, portfolio, maklumat, dan tesmoni untuk mencari penjual yang paling sesuai dengan keperluan anda. Jika anda mempunyai soalan, hanya menghantar mereka masej.
2.Pembayaran selamat

2.Pembayaran selamat

Supaya penjual boleh menyediakan perkhidmatan/pekerjaan yang berkualiti yang anda mahukan. Bayaran anda disimpan selamat (orang tenggah) sehingga anda mengesahkan bahawa perkhidmatan tersebut dilakukan untuk kepuasan anda.
3. Menguruskan Perhidmatan

3. Menguruskan Perhidmatan

fail pertukaran dan maklum balas dengan penjual melalui perbualan. penjual akan memberikan perkhidmatan dalam tempoh masa yang ditetapkan.
4. Meluluskan perkhidmatan yang disampaikan

4. Meluluskan perkhidmatan yang disampaikan

Setelah anda berpuas hati dengan perkhidmatan/pekerjaan yang dijalankan, anda boleh menandakan sudah siap, dan kami akan memastikan bahawa penjual akan dibayar. Anda mesti meninggalkan maklum balas bagi penjual.

Penjual

Gengmurah menyediakan anda dengan peluang untuk mengubah pengetahuan, bakat atau hobi menjadi sumber pendapatan tetap! Kami di sini menyediakan keselamatan, privasi, dan pembayaran tepat pada masanya, supaya anda boleh terus melakukan apa yang anda paling suka.
1. Post perhidmatan anda

1. Post perhidmatan anda

Tawarkan perkhidmatan mengikut kemahiran anda supaya pelanggan-pelanggan anda tahu apa yang mereka mahu.
2. Berkomunikasi dengan segera

2. Berkomunikasi dengan segera

Bertindak balas kepada pertanyaan pelanggan, serta permintaan dalam masa yang munasabah. Komunikasi yang baik adalah prasyarat untuk kerjasama yang berjaya.
3. Membina reputasi anda

3. Membina reputasi anda

Pastikan anda melayan semua pelanggan anda, dan cuba untuk menyediakan perkhidmatan yang terbaik tanpa mengira nilai urus niaga. Pelanggan yang berpuas hati akan mengesyorkan anda kepada rakan-rakan mereka.